Добре дошли в най-добрия форум за актрисата от поредицата Хари Потър - Ема Уотсън. Желателно е да се регистрирате, за да видите всички форуми. Желаем ви приятно прекарване в нашия форум!
-Петя и Боян.
Добре дошли в най-добрия форум за актрисата от поредицата Хари Потър - Ема Уотсън. Желателно е да се регистрирате, за да видите всички форуми. Желаем ви приятно прекарване в нашия форум!
-Петя и Боян.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  PortalPortal  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?

Go down 
+9
yanny_watson
rosena_stefani
bloody_kiss
lucyfever
Onny.Jane.Granger.
miss_love
lady1000
petya
ivo_modev
13 posters
АвторСъобщение
ivo_modev
Новаче.
ivo_modev

Брой мнения : 27

Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? Empty
ПисанеЗаглавие: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСря Сеп 14, 2011 7:37 am

На мен лично,повече ми харесваше с дълга коса.Какво е вашето мнение по въпроса ?
Върнете се в началото Go down
petya
beauty pond ♥ ~
petya

Брой мнения : 256

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСря Сеп 14, 2011 2:25 pm

Симпатична е в лице и според мен във всякакъв стил и отива (: Да .. преди не ми харесваше да е с къса коса .. но с времето свикнах (: .. и започна да ми харесва и с къса коса (:
https://watsonlove.bulgarianforum.net
????
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyПет Сеп 16, 2011 12:28 am

На мен винаги ми е харесвала, но късата прическа увиличи чара ѝ. В началото не ми харесваше на с времето си промених мнението.
lady1000
E****
lady1000

Брой мнения : 184
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСъб Окт 22, 2011 8:20 am

С къса коса и на мен ми бе страно, но скоро свикнах. Всичо й отива.
miss_love
EM***
miss_love

Брой мнения : 369
Местожителство : софия

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСъб Окт 22, 2011 10:56 am

На мен ми харесва повече с дълга коса,но и къса.Обаче на някои места просто не ми допада с толкова къса коса.
Onny.Jane.Granger.
E****
Onny.Jane.Granger.

Брой мнения : 175

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСъб Окт 22, 2011 3:06 pm

Не беше най-хубавото нещо, което направи в живота си, но с времето човек свиква да я вижда с къса коса. Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? 253468018
lucyfever
Новаче.
lucyfever

Брой мнения : 65
Местожителство : deadland

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСъб Окт 22, 2011 4:02 pm

Ами харесваше ми повече с дълга коса , но свикнах с времето да я виждам и с къса и ми харесва . : ))
bloody_kiss
Новаче.
bloody_kiss

Брой мнения : 2
Местожителство : Хогуартс

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyНед Окт 23, 2011 9:34 am

.. всъщност аз също не мисля,че не й ходи много тази прическа .. но тя както и да е и ходи ,.. тя има едно такова излъчване,че... Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? 253468018 Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? 650269930

Не използвай толкова много точки, прочети правилата.
- Б.
http://tsonlove.bulgarianforum.net
rosena_stefani
Новаче.
rosena_stefani

Брой мнения : 4

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyНед Ное 13, 2011 8:03 am

Да харесвам я.За мен тя нямаше нужда ,защото тя беше много красива с дълга ,но и така е страхотна. Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? 351549032
yanny_watson
Новаче.
yanny_watson

Брой мнения : 35
Местожителство : Няя...те кая

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСря Ное 23, 2011 10:14 am

Ема е сьобщила в някакво предаване,че ще си пуска дълга коса пак Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? 3771664881 По е красива с дълга коса Like a Star @ heaven
http://lovegranger.tumblr.com
miss_love
EM***
miss_love

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСря Ное 23, 2011 10:18 am

Дългата коса повече ѝ отива,според мен.С късата изглежда по-голяма Like a Star @ heaven

Последната промяна е направена от miss_love на Нед Дек 04, 2011 9:51 am; мнението е било променяно общо 1 път
emma ♥
Новаче.
emma ♥

Брой мнения : 15
Местожителство : DOWNTOWN.

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyНед Дек 04, 2011 7:24 am

Според мен на нея и отива всякак. Доста странно ми изглеждаше в началото, но пак я харесвах. :)
miss_love
EM***
miss_love

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyНед Дек 04, 2011 9:51 am

Все пак за феновете е хубава всякак Like a Star @ heaven
Emma_Watson99
Новаче.
Emma_Watson99

Брой мнения : 3

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСря Дек 28, 2011 8:35 am

Ами мен лично много не ми харесва с къса коса! С дълга е много по-хубава, но на Емма всичко и отива!
miss_love
EM***
miss_love

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyНед Яну 01, 2012 5:55 pm

Прилича на Мерилин Монро на места Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? 364988687 Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? 1490470030
sweet_watson
Новаче.
sweet_watson

Брой мнения : 14

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyСря Май 09, 2012 6:41 am

Да,но с дълга коса беше по-хубава Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? 1453502435
gomezgirl
Новаче.
gomezgirl

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? EmptyНед Ное 11, 2012 6:28 pm

хубава е (:
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?   Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ? Empty

Харесвате ли новата прическа на Ема Уотсън ?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Ема Уотсън :: Дискусии-
Идете на: